ContactContactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


  Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.

  Contactează-ne dacă vrei să se vorbească mulți ani de acum înainte de evenimentul tău!​

  Ne plac lucrurile mărețe, care ies în evidență, și evenimentele neconvenționale, unice, care bucură invitații. Dacă și tu îți dorești același lucru de la petrecerea pe care vrei să o organizezi, suntem siguri că am face o echipă bună!

  Completează formularul de contact și cere o ofertă personalizată pentru evenimentul tău sau alege unul dintre pachetele pe care ți le punem la dispoziție! Noi te vom contacta pentru a-ți confirma disponibilitatea Dj-ului pentru evenimente sau a serviciilor de sonorizare, efecte speciale și de lumini.

  Orice problemă ai avea, nu ezita să ne contactezi și vom găsi o soluție împreună. De asemenea, punem la dispoziția ta și servicii de consultanță. Oricând ai nevoie de un sfat sau de o recomandare, suntem la un click distanță! Suntem aici pentru a te ajuta să organizezi o nuntă, un botez sau o petrecere corporate pe placul invitaților tăi!

  Contactează-ne dacă vrei:

  • Să te bucuri de o muzică de calitate la evenimentul tău.
  • Să ai parte de o varietate de programe muzicale astfel încât toți invitații, indiferent de vârsta lor, să se declare mulțumiți și să se distreze împreună pe ringul de dans.
  • Să îți iei de pe umeri grija monotoniei unui eveniment pentru că noi ne vom asigura ca invitații tăi să nu se plictisească nici măcar o secundă.
  • Să te bucuri de momente unice cu ajutorul efectelor speciale și de lumini pe care ți le punem la dispoziție.
  • Să ai parte de asistență tehnică pe toată durata evenimentului.
  • Să te poți lăuda la final că ai organizat un eveniment perfect, la care toată lumea s-a distrat.

  Clienții noștri sunt prietenii noștri, parteneri în drumul către succesul unui eveniment. Toate zâmbetele și mulțumirile pe care le primim după fiecare eveniment nu fac altceva decât să ne umple de mândrie și de energie!

  Noi suntem Muzichia și abia așteptăm să ne cunoaștem și să punem la punct toate detaliile următoarei tale petreceri de succes!