Despre Noi

Orice poveste de succes începe cu o pasiune ce se dezvoltă cu multă muncă. Este și povestea noastră, a echipei Muzichia. Ne place distracția și ne plac zâmbete mari de pe fața invitaților atunci când își aud melodia preferată, emoțiile mirilor la primul dans sau al proaspeților părinți la botezul primul copil, sărbătorirea prieteniilor și a aniversărilor alături de cei dragi.

Despre Muzichia

Am pornit de la un vis, acela de a face oamenii fericiți în cadrul evenimentelor și putem face acest lucru prin punerea la dispoziția ta a celui mai bun DJ botez din Iași, Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava și nu numai, a unor servicii de sonorizare de cea mai bună calitate și a unor efecte de lumini wow care vor da evenimentului tău o nouă înfățișare.

Avem o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, acesta fiind și atuul nostru principal. Ne place să comunicăm și ne tratăm clienții ca niște prieteni pentru a ne asigura că totul va ieși bine.

Nu suntem o simplă echipă de DJ, sonorizare și efecte de lumini, ci suntem partenerii tăi în drumul spre un eveniment reușit, despre care să vorbească toată lumea. Ne dorim să ne distrăm împreună și să fredonăm hiturile anilor 90, să dansăm împreună pe ritmuri latino, folclor zonal sau pop dance.

Suntem o echipă dinamică, ce pune accent pe calitate și profesionalism. Propunem programe muzicale variate, care să țină toți invitații pe ringul de dans, indiferent de vârsta lor. Alegem împreună efectele de lumini care se potrivesc cel mai bine evenimentului tău și ne asigurăm că vei avea parte de o petrecere pe măsura așteptărilor. Indiferent dacă alegi un DJ nuntă, DJ botez sau DJ evenimente în general, vei avea parte de distracție pe toată durata evenimentului!

De ce să ne alegi pe noi?

Există multe firme care îți pun la dispoziție servicii de DJ pentru evenimente, sonorizare nuntă sau lumini evenimente, însă cum știi care este cea mai potrivită pentru nevoile tale? Iată de ce ar trebui să ne alegi pe noi:

  • Avem o experiență vastă pentru mai multe tipuri de evenimente, de la nunți și botezuri, până la petreceri corporate
  • Ne place să comunicăm deschis și știm să ne ascultăm cu mare atenție clienții astfel încât să le înțelegem toată dorințele și să le transformăm în realitate
  • Personalizăm programele muzicale astfel încât toți invitații să fie mulțumiți și să se distreze la maxim
  • Îți propunem cele mai frumoase și uimitoare efecte de lumini pentru a scoate evenimentul din anonimat
  • Programele de lumini și efecte speciale sunt realizate special pentru evenimentul tău, să se potrivească perfect cu atmosfera creată
  • Folosim echipamente de cea mai bună calitate tocmai pentru a asigura o sonorizare superioară
  • Îți oferim cele mai bune prețuri pentru serviciile noastre, fără să facem rabat de la calitate
  • Ne distrăm împreună și dăm startul celor mai frumoase amintiri

Muzica este cea care dă tonul petrecerii, iar luminile sunt cele care scot în evidență orice eveniment. Nu ezita să ne contactezi dacă îți dorești o petrecere originală, care să te reprezinte în totalitate. Noi vom fi alături de tine pe toată durata petrecerii și ne vom asigura că toți invitații se distrează de minune. Nimeni nu a spus că este ușor să organizezi o petrecere, însă atunci când echipa Muzichia este alături de tine, lucrurile sunt mai simple!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.