DJ & MC

De ce să alegi un Dj în detrimentrul unei trupe live

Una dintre cele mai mari dileme care apar în momentul organizării unui eveniment este dacă să alegi un DJ sau o trupă live care să se ocupe cu întreținerea atmosferei. Nu degeaba se spune că muzica dă tonul petrecerii! O trupă live îți poate ridica invitații de la masă în momentele cheie, dar să nu uităm faptul că în acest caz există și câteva momente de pauză, care vor trebui acoperite în vreun fel. Acest lucru nu se întâmplă și în cazul unui DJ nuntă, DJ botez sau a unui DJ de evenimente în general.

Întreținerea atmosferei pe toată durata evenimentului

Un avantaj al DJ-lor este faptul că pot face atmosferă de la început până la final și pot umple ringul de dans instant. Dar dacă vrei ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ai grijă să alegi un DJ cu adevărat profesionist. Iar aici intrăm noi în scenă. Am participat la atât de multe evenimente, nunți, botezuri, aniversări și petreceri corporate încât știm exact cum ar trebui să arate programul tău muzical astfel încât toți invitații să se distreze pe cinste și să plece acasă mulțumiți! Optează pentru serviciile noastre dacă îți dorești un DJ evenimente care știe cum să comunice cu invitații prin muzică, care îți respectă preferințele muzicale și care îți transformă întreaga petrecere într-una de mare succes!

Să nu uităm nici de avantajul prețului! Bugetul este destul de important în cazul oricărui eveniment și în multe cazuri, dacă ai vrea să optezi pentru o trupă live, ar trebui să depășești acest buget. De ce să chemi o trupă live care poate nu corespunde tuturor gusturilor invitaților tăi și să plătești atât de mulți bani, când poți opta pentru un DJ care să fie pe placul tuturor? Dacă ții neapărat să ai un moment artistic în cadrul evenimentului tău, poți opta pentru o trupă care să vină să cânte pentru 1-2 ore, iar restul programului muzical să fie întreținut de un DJ evenimente. Partea cea mai bună este că așa vei economisi mai mulți bani pe care îi poți investi într-o sonorizare de calitate și în niște lumini care vor duce întregul eveniment la un nivel cu totul superior.

Varietatea genurilor muzicale – cea mai importantă

Varietatea genurilor muzicale este un alt aspect pe care ar trebui să îl iei în considerare. Atunci când vorbim de o trupă live, lucrurile sunt puțin complicate pentru că nu poți avea o trupă care să cânte toate genurile muzicale și să mulțumești în acest fel toți invitații. În schimb, dacă optezi pentru DJ-ul nostru, poți fi sigur că nimeni nu va sta jos la petrecerea ta, indiferent de vârstă! Acesta este cel mai mare avantaj al serviciilor noastre, faptul că DJ-ul îți va asculta dorințele în ceea ce privește muzica la evenimentul pe care îl organizezi și va concepe un playlist personalizat care să corespundă așteptărilor tale și ale invitaților tăi. De la muzica retro până la cea mai actuală, care se aude pe radio, un DJ profesionist va ști cum să le integreze în momentele cheie ale oricărui eveniment și să îl transforme într-unul de succes!

Dacă vrei să ai parte de un eveniment la care toată lumea să se distreze, cu un DJ care știe cum să întrețină atmosfera de la sosirea primului invitat până la plecarea ultimului, alege serviciile Muzichia! Contactează-ne acum pentru a vorbi despre muzica care va da tonul petrecerii mult visate, indiferent dacă vorbim de o nuntă, un botez sau o simplă aniversare!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.