Evenimente Corporate

Transformă o petrecere corporate banală într-una pe placul angajaților cu ajutorul serviciilor noastre

O petrecere corporate are rolul de a recompensa, de a motiva angajații și de a le dezvolta spiritul de echipă. Cu toate acestea, petrecerile corporate tind să aibă o atmosferă rece, mai ales dacă colectivul nu este unul foarte unit. Ce poți face să obții o petrecere corporate de succes, în care angajații să se distreze? Apelează cu încredere la echipa noastră și noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă muzică, sonorizare și efecte de lumini!

Experiența pe care o avem în participarea la zeci de petreceri corporate ne ajută să înțelegem mai bine dorințele clienților noștri și să le transpunem în realitate. Un DJ evenimente profesionist va ști exact cum să abordeze orice situație, să realizeze un playlist care să țină angajații chiar și o noapte întreagă pe ringul de dans, va ști cum să facă trecerea de la un gen muzical la altul, fără să simți acest lucru. Dacă îți dorești o petrecere corporate în care angajații să danseze, să socializeze, să cânte împreună la unison, contactează-ne și noi ne vom asigura că petrecerea ta nu va fi doar despre distracție, ci și despre întărirea legăturilor dintre invitați. O sonorizare de calitate, alături de jocurile de lumini și efectele speciale garantează succesul oricărei petreceri de acest fel!

DJ-ul nostru este un foarte buni comunicatori, știe cum să interacționeze cu publicul, cum să aducă distracția în mijlocul ringului de dans sau chiar la masă. Un DJ evenimente profesionist are o vastă cultură muzicală și știe cum să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi în materie de muzică. După o simplă discuție preliminară cu DJ-ul din echipa Muzichia, acesta va ști exact ce genuri de muzică și ce melodii să pregătească astfel încât să se potrivească temei petrecerii corporate și să fie pe placul angajaților. Echipamentele DJ-ului sunt de cea mai bună calitate, iar sonorizarea este pe măsură.

Unii organizatori evită să opteze pentru efectele de lumini la o petrecere corporate, considerând că sunt prea mult și nu aduc niciun beneficiu. Însă, scopul unei astfel de petreceri este să întărești relațiile dintre angajați, să îi faci să comunice mai mult. Și cum poți face acest lucru mai bine decât dacă îi inviți să petreacă într-un mediu informal, cu muzică de calitate și lumini dinamice care le aduc aminte de serile petrecute în club alături de cei mai dragi prieteni? Efectele de lumini au un rol important în cadrul fiecărui eveniment și ele nu ar trebui să fie neglijate. Pot creea acest suspans de care ai nevoie în anumite momente sau pot da startul la distracție atunci când atmosfera devine prea monotonă.

Petrecerile corporate ar trebui făcute pentru angajați, iar angajații au nevoie uneori să se distreze după o perioadă aglomerată la locul de muncă. Echipa Muzichia te va ajuta să ai o atmosferă electrizantă la petrecerea ta și să te poți lăuda ulterior cu una dintre cele mai tari evenimente corporate pe care le-ai organizat vreodată. Angajații îți vor fi recunoscători, vor fi mult mai relaxați după așa o seară de pomină și vor comunica mult mai bine între ei. O astfel de petrecere, dacă este făcută așa cum ar trebui, poate duce la apariția unor relații de prietenie între angajați și la creșterea productivității muncii. Alege Muzichia și oferă-le angajaților tăi o seară de distracție pe care nu o vor uita prea curând!

[kkstarratings]

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.