Vezi cum arată distracția cu Muzichia!

Clip prezentare DJ pentru nunta
si DJ pentru botez

Se spune că o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte, iar fiecare emoție poate fi simțită printr-o simplă privire. Toate eforturile noastre de-a lungul anilor, toate nopțile nedormite și conversațiile lungi și plăcute cu clienții noștri se pot vedea în galeria foto de mai jos. Cea mai mare satisfacție a noastră este acel moment în care invitații sunt obosiți după o petrecere de pomină, dar totuși sunt cu zâmbetul pe buze pentru că s-au distrat pe cinste. Toate zâmbetele și toate cuvintele de admirație la adresa echipei noastre sunt surprinse în fotografii și întipărite în sufletul nostru mereu. Ne place să retrăim toate aceste momente prin intermediul pozelor și al filmulețelor pe care le primim după fiecare eveniment.

O petrecere reușită nu se măsoară în numărul de invitați, ci în numărul de zâmbete și de vorbe bune. Expresii precum ”echipă de profesioniști”, ”atmosferă genială”, ”oameni deosebiți” nu pot decât să ne onoreze și să ne determine să fim din ce în ce mai buni în ceea ce facem și să vă oferim servicii pe măsura așteptărilor voastre. Noi suntem echipa Muzichia și ne bucurăm că am putut face parte din povestea voastră, că am putut fi prezenți la bucuria voastră și că ne-am distrat împreună!

 

Suntem mereu alături de clienții noștri, de la început, până la final, de la primul contact cu clientul și până la plecarea ultimului invitat de la petrecere. Profesionalismul DJ-ului nostru, alături de sonorizarea de o calitate superioară și de efectele speciale și de lumină și-au spus cuvântul și au transformat fiecare eveniment într-unul de poveste, indiferent dacă vorbim de o nuntă, un botez sau o petrecere corporate.

Punem suflet în fiecare eveniment în care ne implicăm și ne ne lăsăm până ce totul nu iese perfect, iar acest lucru se poate observa și în filmulețul de prezentare. Atmosfera creată la evenimentele noastre este mai mult decât uluitoare, iar fiecare poveste este spusă de acordurile muzicale propuse de DJ, de calitatea și claritatea sunetului, dar și de efectele speciale pe care le-am pregătit cu mare drag pentru miri.

O mică parte din pasiunea și energia noastră este în acest filmuleț și în toate pozele din galeria foto. Ne mândrim cu fiecare eveniment la care am participat și dacă ar fi să o luăm de la capăt, nu am schimba nimic. La momentul respectiv, fiecare eveniment a fost perfect din punct de vedere al muzicii, al sonorizării și al luminilor. Evoluăm cu fiecare eveniment la care participăm, suntem atenți la toate micile detalii care fac parte din poveste și ne asigurăm că totul este pus la punct și că va decurge conform planului.

Noi suntem echipa Muzichia și vrem să te ajutăm să ai un eveniment cât mai reușit! Tu vrei să faci parte din amintirile noastre cele mai dragi?

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.