Servicii

Oferim solutii complete si echilibrate pentru petreceri cu DJ, MC, efecte speciale si efecte de lumini, prezentate mai jos. Pentru preturi complete in functie de evenimentul ce il organizati va rugam sa completati formularul online sau prin contact telefonic pentru a stabili mai multe detalii. Daca nu te regasesti in ofertele propuse intreaba de o oferta personalizata sau o discutie de consiliere. Ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunile ce ti se potrivesc si sa completezi formularul de contact. Sau chiar mai repede, ne poti contacta telefonic si vei primi toate detaliile in cel mai scurt timp. Ofertele de preț sunt personalizate, în funcție de nevoile fiecăruia.

Dacă organizezi un eveniment în Iași și optezi pentru toate serviciile noastre, beneficiezi și de un discount atrăgător pentru că vrem să ne asigurăm că petrecerea ta va fi una cu adevărat spectaculoasă! Pentru evenimentele ce au loc în afara județului Iași, se va percepe o taxă de transport și de cazare doar dacă nu a fost ales un pachet compus din cele 3 servicii pe care le punem la dispoziția clienților noștri. Prețurile pot să difere de la un eveniment la altul, dar noi ne vom asigura întotdeauna că petrecerea îți va depăși așteptările! DJ-ul va fi întotdeauna pregătit să facă show cu ajutorul serviciilor noastre de sonorizare profesională, iar efectele de lumini vor fi cireașa de pe tort.

Orice eveniment are nevoie de distracție, iar distracția poate fi asigurată de muzică de calitate, o sonorizare bună și efecte de lumini care să creeze o atmosferă incendiară. La Muzichia îți oferim cele mai mici prețuri pentru o distracție maximă! Contactează-ne acum dacă ai nevoie de o ofertă personalizată pentru serviciile pe care le oferim!

Sonorizare

Pachet 1

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • Microfon
 • 2 x Boxe voce
 • Laptop
Recomandat pana la 50 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X

Pachet 2

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • 2 x Microfon
 • Procesor voce
 • 2 x Boxe voce
 • 2 x Boxe bass
 • Laptop
Recomandat pana la 200 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X

Pachet 3

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • 2 x Microfon
 • Procesor voce
 • 4 x Boxe voce
 • 2 x Boxe bass
 • Laptop
Recomandat pana la 300 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X


Solista muzica populara

Efecte Speciale si Efecte de Lumini

Lumini
Dinamice

2 x Moving headPachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X

Lumini
Arhitecturale

Reflectoare QUAD LEDPachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X

Fum
Greu

Gheata carbonicaPachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X


* Selectia oricarui pachet/efect este optionala si cu caracter informativ pentru a va transmite oferta de pret!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.

Fiecare program muzical este personalizat în funcție de gusturile mirilor, ale părinților sau ale sărbătoriților, astfel încât distracția să fie la cote maxime. Un avantaj destul de mare al echipei noastre este că se poate adapta extrem de repede chiar și la cele mai ciudate cerințe și este deschisă la teme cât mai diferite. Prin intermediul unui playlist impecabil dăm dovadă și de multă creativitate. S-au dus vremurile în care programul ”oldies, but goodies” era preferat la orice nuntă sau botez. Acum se poartă combinarea genurilor muzicale și îmbinarea lor astfel încât rezultatul final să fie unul cu adevărat spectaculos.

Atmosfera din cadrul oricărui eveniment este extrem de importantă și ea este cea care poate face diferența dintre o petrecere reușită și un eșec. Dacă vrei să ai parte de o atmosferă de vis, atunci ar fi bine să optezi pentru efectele speciale și efectele de lumini pe care echipa noastră ți le pune la dispoziție și ne referim aici la luminile dinamice, luminile arhitecturale și gheața carbonică.

Fiecare pachet, atât cele de DJ și sonorizare, cât și cele de efecte de lumini pot fi personalizate fără niciun fel de problemă în funcție de nevoile tale. De asemenea, putem concepe propriul tău pachet personalizat, dacă nu ți se potrivește niciunul din cele prezentate mai sus.

Pe lângă serviciile de DJ&MC, sonorizare profesională și efecte de lumini, îți punem la dispoziție și servicii de consiliere pentru luarea celei mai bune decizii. Dacă nu ești încă hotărât ce fel de pachet ți se potrivește cel mai bine, completează formularul de contact și noi vom veni cu o soluție care să corespundă nevoilor tale. La Muzichia, dorințele clienților noștri sunt porunci pentru noi și facem tot ce este posibil pentru a ne asigura că veți beneficia de servicii de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri! Alege unul dintre pachetele de sonorizare Muzichia și dă startul petrecerii tale!

X

Lasă-ne un review

Servicii
4 (80.83%) 24 votes