Prețuri accesibile, distracție maximă

Primul pas în organizarea unui eveniment este stabilirea bugetului. În momentul în care vrei să organizezi o nuntă, un botez sau o petrecere reușită, ar fi bine să iei în calcul de la început toate cheltuielile pentru a nu ajunge în situația în care trebuie să depășești bugetul inițial. O mare parte din costurile cu organizarea unui eveniment merg pe partea de divertisment și aici ne referim în mod special la muzică, la sonorizare evenimente și la lumini evenimente care reprezintă acel factor wow așteptat de toți invitații.

Prețul unor astfel de servicii poate să difere, în funcție de mai mulți factori cum ar fi experiența, echipamentele necesare, etc. La Muzichia îți oferim cele mai mici prețuri pentru o distracție maximă! Ofertele de preț sunt personalizate, în funcție de nevoile fiecăruia.

Spre exemplu, prețul pentru un DJ evenimente poate să difere în funcție de următorii factori: locația în care se desfășoară evenimentul (numărul de invitați), experiența DJ-ului, varietatea genurilor muzicale sau durata evenimentului. DJ-ul din echipa Muzichia va veni echipat cu un pupitru de mixaj și microfon pentru întreținerea atmosferei pentru că la noi DJ-ul de evenimente știu exact cum să interacționeze cu publicul și cum să îl facă să se simtă bine.dj nunta

În cazul sonorizării, prețurile diferă în funcție de echipamentele necesare. Pentru o petrecere cu 50-70 invitați nu vei avea nevoie de atât de multe echipamente ca pentru o petrecere cu peste 200 de invitați. În funcție de evenimentul organizat, vei avea nevoie de boxe de voce, boxe de bass sau procesor de voce. Noi ne vom asigura că toate sunt montate corect și vor funcționa perfect la momentul petrecerii. Dacă ai nevoie de o ofertă sonorizate, nu ezita să ne contactezi!

Mulți evită să aleagă și efectele speciale și luminile din cauza prețului prea mare, după cum spun. Însă, la Muzichia, îți oferim o atmosferă de neuitat, la prețuri mai mult decât acceptabile! Prețul pentru luminile dinamice pornește de la 70 de Euro, în timp ce prețul luminilor arhitecturale poate fi chiar și de 50 de Euro. Un pic mai scumpă este gheața carbonică, cu un preț începând cu 100 de Euro, dar este mai mult o investiție într-un moment de vis, decât o cheltuială. Din propria experiență putem spune că efectele speciale și de lumini au fost cele mai apreciate în cadrul evenimentelor și merită toți banii. Diferența dintre un eveniment simplu, fără lumini, și unul electrizant, cu tot felul de efecte speciale este extrem de mare și poate face diferența dintre un eveniment reușit și un eșec.

Dacă organizezi un eveniment în Iași și optezi pentru toate serviciile noastre, beneficiezi și de un discount atrăgător pentru că vrem să ne asigurăm că petrecerea ta va fi una cu adevărat spectaculoasă! Pentru evenimentele ce au loc în afara județului Iași, se va percepe o taxă de transport și de cazare doar dacă nu a fost ales un pachet compus din cele 3 servicii pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Prețurile pot să difere de la un eveniment la altul, dar noi ne vom asigura întotdeauna că petrecerea îți va depăși așteptările! DJ-ul va fi întotdeauna pregătit să facă show cu ajutorul serviciilor noastre de sonorizare profesională, iar efectele de lumini vor fi cireașa de pe tort.

Contactează-ne acum dacă ai nevoie de o oferă personalizată pentru serviciile pe care le oferim!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.