Preturi si Servicii

Oferim solutii complete, echilibrate, si preturi competitive pentru petreceri cu DJ, MC, sonorizareefecte speciale si efecte de lumini, prezentate mai jos. Pentru oferte de pret cat mai complete, in functie de evenimentul ce il organizezi, te rugam sa selectezi optiunile si sa completezi formularul de contact online. Sau chiar mai repede ne poti contacta telefonic si vei primi toate detaliile in cel mai scurt timp. Daca nu te regasesti in pachetele propuse intreaba de o oferta de pret si servicii personalizate pentru eveniment: nunta, botez, cumatrie, petrecere sau o discutie de consiliere.

Dacă organizezi o petrecere în Iași și esti in cautare de preturi DJ, opteaza pentru toate serviciile noastre si beneficiezi de un discount atrăgător pentru că vrem ca petrecerea ta sa fi una cu adevărat spectaculoasă! Pentru evenimentele ce au loc în afara județului Iași, se va percepe o taxă de transport si  de cazare doar dacă nu a fost ales un pachet complet: DJ, MC, sonorizare, efecte de lumini dinamice si arhitecturale, fum greu cu gheata carbonica. DJ-ul va fi întotdeauna pregătit să facă show cu ajutorul serviciilor noastre de sonorizare profesională, iar efectele de lumini vor fi cireașa de pe tort.

Orice eveniment sau petrecere are nevoie de distracție, DJ profesionist, preturi corecte, iar distracția poate fi asigurată de muzică de calitate, o sonorizare bună și efecte de lumini care să creeze o atmosferă incendiară. La Muzichia îți oferim cele mai bune preturi DJ nunta, botez, evenimente, si o distracție maximă incepand cu un pret de 900 lei! Contactează-ne acum dacă ai nevoie de preturi si o ofertă personalizată pentru serviciile pe care le oferim!

Sonorizare

Pachet 1

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • Microfon
 • 2 x Boxe voce
 • Laptop
Recomandat pana la 80 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X

Pachet 2

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • 2 x Microfon
 • Procesor voce
 • 2 x Boxe voce
 • 2 x Boxe bass
 • Laptop
Recomandat pana la 200 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X

Pachet 3

 • DJ & MC
 • Pupitru mixaj
 • 2 x Microfon
 • Procesor voce
 • 4 x Boxe voce
 • 2 x Boxe bass
 • Laptop
Recomandat pana la 300 persoane

Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.X


Solista muzica populara

Efecte Speciale si Efecte de Lumini

Lumini
Dinamice

Moving head

Pret de la 350 lei


Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X

Lumini
Ambientale

Reflectoare QUAD LED

Pret de la 250 lei


Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X

Gheata
Carbonica

Fum greu

Pret 500 lei


Pachetul a fost selectat! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii. X


* Selectia oricarui pachet/efect este optionala si cu caracter informativ pentru a va transmite oferta de pret!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


  Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.

  Fiecare program muzical poate fi personalizat în funcție de cerintele mirilor, ale părinților sau ale sărbătoriților, astfel încât distracția să fie la cote maxime cu muzica ce o cunosti si iti place. Un avantaj destul de mare al echipei noastre este că se poate adapta extrem de repede in timpul evenimentului chiar și la cele mai ciudate cerințe și este deschisă la teme cât mai diferite. Pachete de sonorizare sau pretul final nu face diferenta in atmosfera creata de DJ. Prin intermediul unui playlist impecabil dăm dovadă și de multă creativitate. S-au dus vremurile în care programul ”oldies, but goodies” era preferat la orice nuntă sau botez. Acum se poartă combinarea genurilor muzicale și îmbinarea lor astfel încât rezultatul final să fie unul cu adevărat spectaculos.

  Atmosfera din cadrul oricărui eveniment este extrem de importantă și ea este cea care poate face diferența dintre o petrecere reușită, superba la una normala sau monotona. Dacă vrei să ai parte de o atmosferă de vis, atunci ar fi bine să optezi pentru efectele speciale și efectele de lumini pe care echipa noastră ți le pune la dispoziție și ne referim aici la luminile dinamice, luminile arhitecturale și gheața carbonică. Chiar daca unora li se pare un pret cam piperat pentru tot pachetul, dar va asiguram ca va fi un eveniment asa cum il doriti si merita tot efortul dvs.

  Fiecare pachet, atât cele de DJ și sonorizare, cât și cele de efecte de lumini pot fi personalizate fără niciun fel de problemă în funcție de nevoile tale. De asemenea, putem concepe propriul tău pachet personalizat, dacă nu ți se potrivește niciunul din cele prezentate mai sus.

  Pe lângă serviciile de DJ&MC, sonorizare profesională și efecte de lumini, îți punem la dispoziție și servicii de consiliere pentru luarea celei mai bune decizii. Dacă nu ești încă hotărât ce fel de pachet ți se potrivește cel mai bine, sau ai un buget limitat de investit, doresti sa te incadrezi intr-un anumit pret completează formularul de contact și noi vom veni cu o soluție care să corespundă nevoilor tale. La Muzichia, pentru dorințele clienților noștri facem tot ce este posibil pentru a ne asigura că veți beneficia de servicii de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri! Alege unul dintre pachetele de sonorizare si Muzichia dă startul petrecerii tale!