Termeni si Conditii

Sonorizare, Lumini si Efecte speciale

Acest site promoveaza servicii de entertainment  pentru diferite petreceri private. Cu scopul de recreatie pentru  sonorizare dj, lumini arhitecturale & dinamice si efecte speciale.

Este interzisa copierea informatiilor de pe acest site. Toate drepturile sunt rezervate in intregime realizatorului sau. Infomatiile oferite pe website sunt cu scop informativ si pot aparea unele diferente intre imaginea prezentata si produsul folosit, fara a diminua calitatea sau specificul ei.

Pachetele de sonorizare propuse sunt concepute in functie de marimea evenimentelor. Dar in acelasi timp pachetul 1 de sonorizare pentru Botez se poate folosi si pentru o petrecere de nunta ceva mai restransa. La fel pachetul de sonorizare propus pentru Nunta se poate folosi la petrecerea de Botez.

Recomandam pentru petrecerea de nunta Pachetul 2 din punctul de vedere al numarul de persoana la o nunta, marimea restaurantului si un sunet cat mai complet pentru auditoriu.
Preturile afisate pentru Efecte speciale si de lumini sunt cele minime practicabile pentru anumite configuratii de pachete.
Pretul minim afisat pentru Lumini arhitecturale este perntru pache indiferent de tipul evenimentului.
Pretul afisat pentru Lumini disco dinamice moving head sunt pentru petrecerea de botez, astfel pentru petrecerea de nunta pretul se schimba.
Masina de fum greu beneficiaza de o reducere de 10% in cazul in care se contracteaza Pachet sonorizare, lumini arhitecturale si lumini dinamice.

O alegere ideala pentru o seara intradevar memorabila.

Oferim spre folosinta echipamente de cea mai buna calitate pentru un eveniment superb. Dorim sa discutam cat mai in detaliu despre evenimentul tau si sa te consiliem in alegerea corecta.

Avem grija pe parcusul serii de relaxarea ta. Venim in acest sprijin cu 2 dj ce vor mixa o noapte intreaga.

Pentru mai multe informatii pana la actualizarea paginii va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0743 462 471

 

Va multumim pentru intelegere.

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.