Tipuri de efecte speciale și lumini și avantajele fiecăruia

Atmosfera din cadrul oricărui eveniment este extrem de importantă și ea este cea care poate face diferența dintre o petrecere reușită și un eșec. Dacă vrei să ai parte de o atmosferă de vis, atunci ar fi bine să optezi pentru efectele speciale și efectele de lumini pe care echipa noastră ți le pune la dispoziție și ne referim aici la luminile dinamice, luminile arhitecturale și gheața carbonică.

Lumini dinamice – atmosferă disco

Lumini disco Muzichia

Dacă vrei o atmosferă electrizantă, plină de energie, atunci luminile dinamice nu ar trebui să lipsească din cadrul petrecerii tale. Luminile dinamice se potrivesc mai ales petrecerilor corporate sau aniversărilor, însă, în ultimul timp, se observă și o tendință de a integra aceste lumini dinamice în cadrul nunților. Aceste lumini dinamice pot merge foarte bine și în cazul în care îți dorești o atmosferă romantică pentru că pot fi reglate de căre specialiștii noștri, în funcție de programul muzical ales. Un specialist în lumini poate controla culorile, modelul de lumini, viteza, intensitatea sau luminozitatea luminilor, iar acest lucru ajută la crearea unei bune dispoziții pe ringul de dans printre invitații. Există persoane care își doresc să păstreze pe tot parcursul evenimentului o atmosferă relaxantă, de basm, am putea spune, iar la un moment dat, ea să se transforme într-una de club. Exact pentru astfel de momente sunt recomandate luminile dinamice, pentru momente în care vrei să eviți monotonia.

Luminile arhitecturale – ambianță intimă și confortabilă

Lumini arhitecturale Muzichia

 

Luminile arhitecturale sunt recomandate pentru evenimentele în care ai nevoie de o ambianță intimă, care să asigure confortul invitaților. Luminile arhitecturale pot scoate decorațiunile din anonimat și îți pot transforma locația într-una uimitoare. Dacă vrei să optezi pentru astfel de lumini, trebuie să stabilim încă de la început dacă îți dorești ca ele să urmeze aceeași linie cromatică cu decorațiunile sau să se afle într-un contrast cu acestea. Dacă nu ești prea hotărât, nu îți face probleme pentru că noi îți vom veni în ajutor cu cele mai bune sfaturi și recomandări astfel încât să iei cea mai bună decizie!

Gheața carbonică – apogeul oricărui eveniment

Gheața carbonică nu ar trebui să lipsească de la nicio nuntă. Efectul pe care îl produce aceasta este atât de spectaculos încât nu ne-am putea sătura de el niciodată! Dansul este mult mai armonios, rochia de mireasă se împletește cu fumul care se ridică, iar cei doi miri par desprinși dintr-un basm cu prinți și prințese. Dacă și tu ai visat la acest moment de mult timp, atunci cu siguranță nu vei trece peste această cerință. Gheața carbonică nu este un moft, ci modalitatea perfectă de a-ți spune propria poveste și de a-i invita pe ceilalți în basmul tău. Poți folosi acest fum greu și la alte momente, cum ar fi aducerea tortului la aniversări sau sosirea ursitoarelor la botezuri. Important este să integrăm cât mai bine acest moment în cadrul evenimentului și să ne bucurăm cât mai mult de el.

Ideal ar fi ca luminile dinamice și arhitecturale să se afle într-o perfectă armonie cu florile și restul decorațiunilor. Indiferent de ce tip de efecte speciale sau de lumini alegi, noi ne vom asigura că totul merge conform planului și tu te vei bucura de un spectacol pe cinste! Contactează-ne dacă ai nevoie de o ofertă personalizată pentru serviciile pe care le oferim!

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Îți răspundem imediat cu cea mai mare plăcere și dorim o colaborare cât mai plăcută.


Opțiuni selectate:
Contact Info

Avramoae Alexandru

Strada Egalitatii, IASI

RO23071469, J22/142/2008


info.muzichia@gmail.com

+4 0743 462 471


    Muzichia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal transmise prin formularul de contact conform Politicii de Confidențialitate, în scopul soluționării solicitării dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, vă îndrumăm să accesați Politica de Confidențialitate.